Post by comribulanfio on Mar 7, 2022 7:23:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem münte ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Hero Dash 2022 version ▞▞▞
See mäng on halvim mäng, see läheb tagasi avakuvale ja hangub, palun ärge seda alla laadige 😫😫😫🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Mulle see mäng väga ei meeldi, põhjus on selles, et mänguga võib tekkida probleeme. Paigaldasin selle alles eile kolmapäeval 30. märtsil. Ja ma ei saa mängu siseneda, seal oli kirjas "see mäng ei reageeri", nii et loodan, et saate selle parandada, muide, et teaksite, mul oli see mäng varem. Nii et ostsin selle uuesti, kuid mul on lihtsalt uus telefon, nii et jah. Tahtsin seda teha nagu 10 päevaga ja ikka ei tööta, siis kustutan selle. Nii et jah, seda ma mõtlesin. Loodan, et saate selle tööle panna
see on nii huvitav ja hea mäng, kuid võite lisada mängu kuuenda tegelase võite lisada merevee mängides. Loodan, et saate seda teha
Talking Tom Hero Dash Jangovar zkf
See on huvitav, ma lihtsalt armastan seda, aga ma vihkan reklaame, kuid see eemaldatakse varsti, mulle meeldib see nii väga tõesti😁
see mäng räägib ainult tom gold Run, kuid superkangelastega. mõned probleemid on selles, et boss on kliimavastane ja on järjekordne metroosurfari kloon. saate seda ainult siis, kui te pole mänginud talk tom gold run.
Kui jõuate kõrgemale tasemele, hakkab see igav, bcos peab koguma palju münte ja teemante, kuid graafika seadistus on peaaegu sama, mis muudab igavaks. Peaks olema loomingulisem. Aitäh.
jookseb kogu aeg kokku.
Mulle mäng meeldib, aga reklaame on liiga palju, palun paranda ja tee tasuta reklaame, mis on 🤔🤔 Ma tahan tasuta raha
Üldiselt on see mäng hea ....kuid mitte lastele ...see on lastele väga sõltuvust tekitav ...ja kui te ei taha, et see teie last mõjutaks ...pls hoidke oma laps sellest eemal.
See on hea rakendus, kuid mõnikord see ei reageeri. Kuigi ma kavatsen Gingerit päästa, see ei reageeri. Nii et ma kustutasin selle. Palun lahendage see probleem.
Mäng ei reageeri hästi.
Pärast Talking Tom Gold Runi kõigi etappide lõpetamist mõtlesin, kas leian mänguga sarnase mängu, kus on uuendamise lõpp. Leidsin selle! See on ülilahe. Mulle meeldis see jõud, mille saate hüpates ja alla pühkides. Samuti on lõbus teiste tegelaste päästmine ja linna ehitamine. Meeldis)
See on küll tore mäng, kuid sellel kuvatakse pidevalt reklaame ja ka esmakordsel allalaadimisel jääb see alles 🥶.
See mäng on väga lahe mäng 👍 aga miks ei võiks nad varast kinni püüda ja ära vahetada, palun vaheta ära, sest see võib olla lastele liiga raske, nii et palun vaheta ära 🙏🙏🙏
Lõbus üldiselt.Ainus probleem on mõned väikesed tõrked, mille korral mäng keeldub reageerimast, põhjustades tegelase põhjuseta krahhi.
Mulle meeldib see mäng, aga kui ma mängin, siis ma olen nii põnevil, et saan nii müramängu mängida, kes on tom hero dashi režissöör, nii et mulle meeldib see mäng, kuid nii palju reklaame on nii huvitav, kuid lõpp-punkti ei tule, nii et kus on ingel Tom otsin teda ainult ei, siis miks me ei näe, kus on valesti võetud ingel, paranda see, aitäh Play poodi üles laadimast 😛👌👌👍😀
See on hea mäng, kuid seal on nii palju lisandeid. Mängin seda terve päeva, isegi unes. Kuid ettevõtte mäng peab lisad eemaldama, nii et ma mängin seda. Aga kui nad seda ei tee, siis desinstallin mängu oma mobiilist.
Seda mängu on suurepärane ja tore mängida, see, kes selle mängu tegi, on nii lõbus, et andke sellele 5/5
See on hea mäng ja ma armastan seda, kuid see ei tööta hästi, see jääb rippuma
annaksin 0 tärni, kui saaksin. See rakendus on vastik. Pani mu poja nutma, sest ta tahtis seda lihtsalt mängida, kuid jäi iga kümne sekundi tagant reklaamidesse kinni. Ta tahtis ka riietust, mis viis ta 19,99 naela suuruse makseni. Absurdne. Arendajatel ei tohiks lubada lastemängudega raha teenida!
See oli väga hea tehing ja graafika on samuti hea, kuid see mäng pole täiuslik, seetõttu annan 3 tärni
Liiga leebe
Talking Tom Hero Dash Akčné jwyq
rakendus jookseb kokku iga kord, kui ma sisse login. Palun parandage mäng. aitäh
Erer
Dino Tycoon: Raising Dinosaurs Simulation ywn
Mu pojale meeldib see mäng, kuid oleme jõudnud punkti, kus tundub, et me ei jõua kunagi viimase suure bossi juurde ja kui sa sured ja klõpsad mängu jätkamiseks nupul „vaata reklaami”, jookseb kogu asi kokku ja sul on uuesti alustada. Palun paranda see viga!
ma armastan seda mängu
Hämmastav mäng kunagi!!!!!!! Ma armastan seda nii väga!
See on lõbus, kuid iga kord, kui ma rinnale saan, võtab selle avamine kaua aega. Ja mäng on võimeline särama. Mäng on tüütu.
see on väga tore mäng, kuid ma muutun äärmiselt tüütuks, sest kährikubossi on väga raske võita... ja teisi tegelasi ja linnu avada
Suurepärane mäng. Kahjuks on vigu liiga palju.Installisin selle kahele erinevale telefonile ja see külmub, jääb maha ja muljub. Kui see on parandatud, annaksin teile hea meelega 5 tärni.
Mulle meeldib see mäng, kuid see on nüüd igav. Parandage seda. Lisage rohkem rada, prowers.
Talking Tom Hero Dash Action zdvu