Post by comribulanfio on Mar 7, 2022 7:27:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele monet ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Fajna gra
VHej
Super gra, ale to problem. Na poziomie 8-19 jak cukierek wypada z drugim źródłem dla wwtedka znika, chociaż zrobił robię poziom nie. Czy proponujemy aktualizacje, gdzie naprawicie poziom 8-19? 😶❤️.
Od początku byłem fanem cięcia liny i zawsze kochałem tę grę, więc moim zdaniem jest to 5 gwiazdek
Grałem i w świecie 3 nic nie widzę, kiedy ładuję do poziomów, to tylko matryca jak ekran, ale wszystko inne działa idealnie dobrze bardzo polecam
Pieniądze umysł aplikacja .pytanie pieniędzy na zakup diamentu, aby odblokować poziomy.to dobra gra i ciekawa, bardzo mi się podoba
Superancko się gra
Cut the Rope: Magic Bulmaca mfoo
Fajna gra, ale zawiera wiele reklam, niektóre wymagają odczekania 30 sekund.
Nie lubię tej gry bo żeby dostać się do innego świata potrzeba 500 klejnotów więc trzeba oglądać dodawanie po dodaniu i dla mnie to nie zmienia się fajnie
W porządku. Ale za dużo dodaje:/
To jest dobre
클래시 오브 클랜 전략 rxee
Ekstra ,ale było jak gdyby zlikwidowali to przemęczenia
Cut the Rope: Magic Teka-teki vyw
Chciałbym pograć, ale do wielu reklam
Gra zawiesza się po osiągnięciu jednego z poziomów w moim telefonie, to marnotrawstwo js, a kiedy ją odinstaluję, tracę wszystko ... To moja druga próba ...
Nigdy nie próbuj „nakłaniać” mnie do zrecenzowania twojego produktu. Przerwałeś moją płatną rozgrywkę, aby zapytać, czy podoba mi się produkt, czy nie. Niemądry wybór. Nie przerywaj płacącemu klientowi podczas gry. Uprzejmie odpowiedziałem, że podoba mi się ta gra, a ty głupio wyprowadziłeś mnie z gry i podarowałeś mi stronę zakupu w sklepie Play. Zdobyłeś swoją ocenę. Nigdy nie dostaniesz ode mnie ani grosza, a resztę życia spędzę narzekając na Cut the Rope i ZeptoLab.
Jedna gwiazdka za obowiązkowe reklamy o pełnej długości i wymuszoną interakcję z reklamą. Nie zainstalowałem już dla mnie zeptolabów. Kiedykolwiek.
Myslalem ze do kolejna fajna gierka od zeptolab. Szkoda tylko ze JAK ZWYKLE SA TE ENERGIE KTORE UTRUDNIAJA ROZGRYWKE. Do sie stajesz rakiem
Fajne szybko działa i sprawia frajde
Kocham tę grę, będę grać wszędzie. Jedną rzeczą jest to, że jest wiele dodatków, jest wiele dodaje w grach Google Play, więc obróć wifi i nie będzie dodaje. Othere Wise to gry są słodkie i zabawne
Można przejść w mniej niż 2 godziny
To jest dobre
Ta wersja Cut the Rope jest nieco trudniejsza, ale fajniejsza, ponieważ zawiera reklamy w kilku postaciach. Zdecydowanie pozycja obowiązkowa dla fanów Cut the Rope!
Na samsung galaxy tab 4 się nie włącza.
Gdyby nie było tego, że om nom się najada to było przez pięć ⭐
Gra jest całkiem fajna, ale irytuje z powodu wielokrotnego pojawiania się dodatków
Za dużo i długich reklam. Więc go odinstalowałem.
Daje biały ekran i nie otwiera się po pewnych poziomach. Proszę napraw to. To dobra gra.
Cut the Rope: Magic Réflexion pzyi
Cut the Rope: Magic Puzzle nbyb
Pobralem. Przeszlem 4 pierwsze poziomy. I co? Ja kurwa mam czarny ekran restartowalem gre i nic. przez to grac sie nie da
bardzo fajna gra
Grafika jest niesamowita! Jest lekka, inteligentna i kolorowa Krótko mówiąc to najlepsza gra, jaką kiedykolwiek widziałem ♥️
Ciągle się zawiesza i nie wpuszcza mnie, dopóki nie wyczyszczę danych gry, to dobra gra, ale zaczynanie w kółko nie jest przyjemne. Bardzo rozczarowany.
Używany do grania w pierwszą na komputerze, trochę dziwne, że istnieje waluta, ale większość gier mobilnych ma tendencję do robienia tego. Wciąż śliczny <3
Daleko do wielu reklam. Nie można grać w grę bez reklam po ponownym uruchomieniu, rozpoczęciu nowego poziomu lub ukończeniu poziomu. Możesz zapłacić za usunięcie reklam, ale wydaje się, że musisz to zapłacić.
Ogólnie uwielbiam animowane puzzle, które zapewnia ta gra, grafika, dźwięki i dziwactwa są urzekające i dlatego zainwestowałem pieniądze w oferty specjalne, aby usunąć reklamy i mieć dodatkowe gadżety w grze... Jednak od ostatniej aktualizacji moje zakupy zniknęły i utknąłem z tymi samymi ofertami i reklamami. Ludzie, którzy pracują z twórcami tej gry, wydają się być zagubieni w kwestii tego, co robić i czekają, aby deweloperzy poinformowali ich o tym, kiedy tylko Bóg wie, ale tak naprawdę nie jest to dla nich korzystne, biorąc pieniądze i dostarczanie zepsutego produktu bez rozwiązania, biorąc pod uwagę fakt, że ich poprzednie tytuły wydają się mieć użytkowników cierpiących na ten sam problem. Wolałbym otrzymać zwrot pieniędzy i wrócić, gdy gra zostanie naprawiona, ale wydaje się, że nie ma jej też na kartach. Przywracanie zakupów, czyszczenie pamięci podręcznych i wszelkiego rodzaju porady od ich wsparcia nie pomogły i wydaje się, że za każdym razem, gdy otrzymujesz odpowiedź, jest to nowa osoba, która musi zadać te same pytania.
Jest na fajny
Ta gra spowoduje zawieszenie się telefonu, a każda aplikacja i usługa ulegnie awarii, generując ostrzeżenie dla każdego z nich, co powoduje dosłownie dziesiątki komunikatów ostrzegawczych. Gdy to wszystko się dzieje, telefon zacznie się bardzo nagrzewać, a jedynym sposobem na ponowne uruchomienie telefonu jest wymuszenie jego ponownego uruchomienia. Zmień nazwę tej aplikacji na ogrzewacz do rąk lub napraw problem!
Lubię grać w tę grę. Ma niesamowity design, piękne detale, zabawną grę i ciekawą historię. Polecam każdemu, kto jest fanem cięcia liny.
Mogłem powiedzieć, że Zeptolab pracował głównie nad zagadkami i grafiką. Również TBGE firmy Zeptolab!!!
Gdyby nie energia,zrobił bym w dwie godziny.
DO WIELU REKLAM!!!!!
Bez energii lepiej się grało
Mikropłatność
Ale długo sie odnawia energia
Wspaniały
Ta gra jest fajna, ale chcę dać negatywne gwiazdki. Ponieważ ta gra zasługuje. Po każdych 3 poziomach. Energia się skończyła, a naładowanie i ponowna gra zajmuje 1:30 godziny. Plz popraw to, a potem dam 5 gwiazdek w miejscu negatywnych gwiazdek i jedną.
Bardzo fajna gra tylko om nom męczy się męczy.
Wpuść mnie, aby zweryfikować mój wiek, a następnie zamarł, a następnie przywrócił mnie do ekranu głównego. Próbowałem się dostać, ale mnie nie wpuściłem. Napraw to. Usuwam teraz.